fbpx

Copy & Content Writing

Alte Servicii

Copy & Content Writing

Oferim servicii de content și copywriting, facem campanii de social media, livrăm descrieri originale de produs.  Dăm formă, structură și claritate ideilor. Te ajutăm să transmiți mesajul și să comunici mai ușor cu publicul tău pe toate canalele de care ai nevoie.

Audit & copywriting de site
Advertoriale
Descrieri de produse și servicii
Texte pentru landing page-uri
Newslettere și email marketing
Texte de blog & SEO
0 +
ani experiență
0 +
Enrollment forms
0 +
articole diferite
0 +
domenii de activitate

Ce face scrisul ?

Cuvântul captează atenția, inspiră, schimbă comportamente, comunică. Un text bine scris poate să emoționeze, să convingă, să vândă, să informeze. Ca să-și atingă scopul, mesajul trebuie să fie bine structurat și clar. Textul trebuie să fie bine documentat,  perfect optimizate SEO, cu conținut unic, special concepute pentru nevoile tale.

Planul nostru

Cei 4 pași magici pentru ca tu să fii mulțumit

04

pași

1
Discutăm cu clientul și studiem brief-ul
Această etapă este foarte importantă. Și nu doar pentru că ne place cafeaua și să comunicăm cu oamenii, ci pentru că, în acestă etapă, înțelegem exact care sunt nevoile și dorințele cliențlor noștri. Ne străduim să înțelegem cât mai bine cui se adresează, afacerea, domeniul și proiectele clienților noștri. Analizăm cerințele și îți trimitem oferta pentru noul proiect.
2
Ne documentăm și gândim strategie de comunicare
Chiar dacă am scris despre multe domenii de-a lungul timpului, tot nu le cunoaștem în amănunt pe toate. În spatele unor texte meșteșugite, stă o documentare temeinică. În plus, fiecare proiect nou este o provocare, pentru că ne place să aflăm lucruri noi despre fiecare domeniu, în parte.
3
Punem planul în aplicare
Pe baza brief-ului și a documentării, meșterim texte potrivite tipului de comunicare pentru canalul dorit. Stabilim vocea/tone voce-ul și stilul textului. Putem scrie jurnalistic sau putem crea povești. Ne place să lucrăm în echipă și colaborăm foarte bine la fiecare proiect. Punem suflet în tot ce facem, ne dorim să iasă bine. Pentru că nu putem scoate în lume un text neasortat cu imaginea, colaborăm cu designerii noștri pentru ca forma finală să fie perfectă.
4
Livrăm forma finală
În această etaptă, verifcăm ca fiecare virgulă să fie la locul său, retușăm textul dacă este nevoie și îi dăm forma finală. Textul este gata să ducă mesajul mai departe. Indiferent de tipul de text, produsul final, respectă brieful inițial. Și ce este mai important, respectăm termenele agreate împreună pentru proiect.

Social media & campanii de comunicare

Daca afacerea ta nu este prezentă pe rețelele sociale, pierzi șansa de a fi vizibil și de crea relații cu clienții tăi. Srategia potrivită de social media te poate ajuta sa aduci valoarea brand-ului si a afacerii tale, să fii vizibil pe platformele sociale și să interactionezi eficient cu publicul tău țintă. Stabilim pentru cine scriem (care este profilul publicului tău țintă), care este stilul și tone voice-ul, creăm o strategie și scriem texte adaptate pentru fiecare rețea socială.